Letters
Een Netflixspecial deze keer, met The Squid Game, Little Women, De Slag om de Schelde en Kastanjemanden.
Heb je zelf een tip? Reply op deze nieuwsbrief en misschien vind je hem terug in een volgende nieuwsbrief.
iconmonstr-video-8-240

The Squid Game

Er is heel veel te doen over deze Koreaanse serie. Ik heb de eerste aflevering gezien en het is wel zo intrigerend dat ik verder ga kijken. En dan schijn ik toch ook de Hunger Games echt te moeten zien. Want, een beetje tot mijn schaamte moet ik bekennen dat ik noch het boek, nog de serie heb gelezen of gezien. Maar eerst The Squid Game.

Little Women

Door sommigen de beste film op Netflix op dit moment genoemd. Maar niet lang meer, want op zondag 31 oktober a.s., morgen dus, verdwijnt ie van Netflix. Nog net tijd om hem af te kijken. Een film over een verarmd bourgeois gezin in de Amerikaanse Burgeroorlog. En die Little Women zijn de dochters van het gezin.
iconmonstr-video-8-240
iconmonstr-video-8-240

Kastanjemanden

Een serie die pas sinds september te zien is. Van de makers van The Killing. De zoveelste Deense serie, dus. Spannend, niet heel erg origineel misschien, maar de zes afleveringen zijn onderhoudend genoeg om het hele seizoen af te kijken. Of er een vervolg komt is onduidelijk.

De Slag om de Schelde

Ik ben vaak niet echt enthousiast over Nederlandse films en zeker niet over Nederlandse oorlogsfilms. Maar De Slag om de Schelde is beslist de moeite waard. In het begin even doorbijten, maar daarna onderhoudend en spannend. Goed gemaakt, redelijk geacteerd en een verhaal uit de Tweede Wereldoorlog dat niet heel bekend is.
iconmonstr-video-8-240
BMC logo+wordmark - Black
instagram