Letters
Deze keer met twee Netflixfilms, het nieuwste boek van Colson Whitehead en een podcast over Colonel Parker, de manager van Elvis. Heb je zelf een tip? Reply op deze nieuwsbrief en misschien vind je hem terug in een volgende nieuwsbrief.
iconmonstr-video-8-240

Black KKKlansman (Netflix)

Een bijzonder verhaal: een zwarte politie-agent die infiltreert bij de KKK. Niet helemaal alleen, maar met een witte collega die zo nu en dan zijn plaats inneemt. Gebaseerd op een echt gebeurd verhaal en gemaakt door Spike Lee.

Colson Whitehead - Harlem Shuffle

Het zoveelste succesboek van Colson Whitehead, auteur van De Jongens van Nickel en De Ondergrondse Spoorweg, is Harlem Shuffle. Over de onderwereld van Harlem in de jaren '60 en hoofdrolspeler Ray die zich daar moet handhaven.

iconmonstr-school-25-240
iconmonstr-video-8-240

The Biggest Little Farm (Netflix)

Al een succes in de bioscoop en nu te zien op Netflix: The Biggest Little Farm over een stel dat zonder al teveel achtergrond een biologische boerderij begint. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan en dat levert een leuke, onderhoudende film op met een boodschapje.

Het geheim van Colonel Parker

Een podcast over Colonel Parker, de manager van Elvis Presley. Afkomstig uit Breda en op z'n 18e naar Amerika vertrokken. Een waas van geheimzinnigheid hangt om z'n leven. Lammert de Bruin en Babs Assink gaan op zoek naar getuigen in Nederland en Amerika.
PODCAST
BMC logo+wordmark - Black
instagram