Letters
Deze keer met een Netflixfilm, een Netflixserie, het nieuwste boek van Sally Rooney en podcasts. Heb je zelf een tip? Reply op deze nieuwsbrief en misschien vind je hem terug in een volgende nieuwsbrief.
iconmonstr-video-8-240

The Team (Netflix)

Het is niet de meest enerverende serie, maar toch onderhoudend vermaak. Een internationaal team van rechercheurs wordt gezet op een serie moorden in diverse Europese landen. Het verloop is niet heel verrassend of spannend, maar het is leuk genoeg om de acht afleveringen af te kijken. Hoofdpersoon Lars Mikkelsen is bekend van andere series, ik weet alleen niet meer welke...

Sally Rooney - Prachtige wereld, waar ben je

Schrijfster Sally Rooney is hot. Na haar eerste twee romans Gesprekken met vrienden en Normale mensen is er nu haar derde Prachtige wereld, waar ben je. Nu als Libris e-boek van de week verkrijgbaar en dus voor 4,99 euro! En je steunt ook nog je lokale boekhandel.
iconmonstr-school-25-240
iconmonstr-video-8-240

The Joker (Netflix)

Eén van de betere films op Netflix op dit moment is The Joker. Een psychologisch drama uit 2019. The Joker is de vaste vijand van Batman in Gotham. Deze film laat zien hoe The Joker The Joker is geworden. Andy Fleck is een stand upcomedian die steeds verder afglijdt. Hij schiet drie mannen dood en zet daarmee de bewoners van Gotham aan tot protest tegen armoede en ongelijkheid.

Parel Radio

Parel Radio is een podcast waarin host Stef Visjager de mooiste radio-documentaires en hoorspelen uit de afgelopen decennia presenteert. Met inmiddels 175 afleveringen is er wat te kiezen.
PODCAST
BMC logo+wordmark - Black
instagram