Letters
Antwerpen, Friesland, Peking en Haren, dat zijn de locaties die we aandoen met de tips van vandaag!
Heb je zelf een tip? Reply op deze nieuwsbrief en misschien vind je hem terug in een volgende nieuwsbrief.
iconmonstr-television-3

2 doc: Goede Moeders

Goede Moeders is een documentaire over verloskundige Sylvia die te maken krijgt met zwangere moeders waarvan een eerder kind uit huis is geplaatst. Ze moet melden bij Veilig Thuis dat er een nieuwe zwangerschap is en krijgt het daar steeds moeilijker mee.

Biking Borders (Netflix)

Max en Nono rijden van hun woonplaats in Duitsland naar Beijing per fiets terwijl ze nog nooit een fatsoenlijke fietstocht hebben gereden. Ze laten zich sponsoren om een school in Guatemala te kunnen bouwen. Het is een beetje knullig en heel erg feel-good zo nu en dan, maar Max en Nono stelen je hart met hun enthousiasme en hun goede doel. Leuk filmpje gewoon.
iconmonstr-video-8-240
iconmonstr-school-25-240

Jeroen Olyslaegers - De Wildevrouw

Het ideale vakantieboek, ook als je niet naar Antwerpen gaat in je vakantie. Dat denk ik tenminste, want gelezen heb ik het nog niet. Wel veel lovende kritieken gezien. Het boek speelt in het Antwerpen van de 16e eeuw en de verteller is een inwoner van de stad die naar Amsterdam is gevlucht en terugkijkt op zijn leven in Antwerpen.

Dichters in de Prinsentuin

Natuurlijk maak ik even reclame voor "ons" festival Dichters in de Prinsentuin. Dit jaar ivm corona niet in de Prinsentuin, maar in de Hortus in Haren. Een prachtige locatie die veel ruimte biedt voor dichters, speciale voorstellingen, een kinderprogramma en nog veel meer.
iconmonstr-school-25-240
BMC logo+wordmark - Black
instagram