Letters
Veel sport deze keer, de sportzomer staat op uitbarsten. Wielrennen, Feyenoord en nog even de boekenweek.
Heb je zelf een tip? Reply op deze nieuwsbrief en misschien vind je hem terug in een volgende nieuwsbrief.
PODCAST

Podcast: In het Wiel

Thijs Zonneveld en Hidde van Warmerdam kunnen eindeloos ouwehoeren over wielrennen. Eén à twee keer per week verschijnt een nieuwe In het Wiel. Soms krijgen de heren hulp van baanrenner Theo Bos. Met z'n drieën kennen ze alle renners van het peloton en alle roddels en achterklap. Regelmatig wordt er een Nederlandse of Vlaamse renner gebeld om hem uit te horen over de koers. Verder vaak te gast: Annemiek van Vleuten.

El dia menos pensado (Netflix)

Op dit moment is het tweede seizoen van deze docu-serie over het professionele wielerteam van Movistar te zien op Netflix (het eerste kun je ook nog zien trouwens). Professioneel is overigens niet het woord dat Thijs Zonneveld hier op plakt. Hij verbaast zich regelmatig over de volstrekte chaos in het team, met renner Alejandro Valverde in de rol van orakel.
iconmonstr-video-8-240
iconmonstr-school-25-240

Roxanne van Iperen - De Genocide fax

Roxanne van Iperen schreef het boekenweekessay De Genocide Fax. Over de oorlog tussen de Hutu's en de Tutsi's in Rwanda. Een oorlog die we ons allemaal nog wel herinneren. Maar wat was de achtergrond en welke rol speelde de internationale wereld? Een ontluisterend inkijkje en verhelderende achtergrondinformatie.

VERS BETON

Vers Beton is een Rotterdams online tijdschrift dat onderhand een jaar of tien bestaat. Veel leesvoer voor Rotterdammers en liefhebbers van Rotterdam, maar door de kwaliteit van de artikelen ook regelmatig voor anderen. Zoals dit artikel over het mogelijke nieuwe Feyenoordstadion Feyenoordcity.

ARTIKEL UIT KRANT OF TIJDSCHRIFT
BMC logo+wordmark - Black
instagram