Letters
Een politieke podcast, ebooks, de prijswinnende docuserie Klassen en de film Who am I op Netflix.
Heb je zelf een tip? Reply op deze nieuwsbrief en misschien vind je hem terug in een volgende nieuwsbrief.
PODCAST

De Stemming (podcast)

Nu de verkiezingen geweest zijn begint het steekspel van de formatie. Nog leuker om de podcast van journalisten Joost Vullings en Xander van der Wulp te volgen. De heren zijn goed ingevoerd op het Binnenhof en hanteren een lichte, vaak een beetje ironische toon. Wat mij betreft een ideale combinatie. Elke vrijdag een nieuwe aflevering van ongeveer een uur!

Who am I (Netflix)

Benjamin Engel (Tom Schilling) is een eenzame Berlijnse hacker die zijn geld verdient als pizzabezorger. Zijn leven verandert drastisch als hij tijdens een taakstraf de charismatische en zelfverzekerde Max (Elyas M'Barek) ontmoet: samen vormen ze het hackerscollectief CLAY en binnen no time worden ze zowel gevreesd door de veiligheidsdiensten als bewonderd door collega-hackers op het darkweb.
Veelgeprezen film, zelf nog niet gezien.
iconmonstr-video-8-240
iconmonstr-school-25-240

Libris-ebook van de week

Elke week is er bij de Librisboekhandels een ebook in de aanbieding. Voor € 4,99 kun je elke week een ebook downloaden. En dat zijn niet de minste. Deze week is het Anna Hope's roman Verwachting. Die zal ik niet kopen, maar ik heb wel Mrs. Degas van Arthur Japin en Mijn lieve gunsteling van Marieke Lucas Rijneveld op die manier binnengehengeld. Ik ben niet zo gek op ebooks, maar op deze manier is het in ieder geval financieel nog wel een keer te doen.

Klassen (Human)

In de periode dat Klassen door Human werd uitgezonden was ik druk met andere dingen. Maar ik kreeg natuurlijk de enthousiaste verhalen wel mee. Dus ben ik de afgelopen weken de afleveringen terug gaan kijken. En ook ik heb Yunuscan, Gianny en Annysa (om maar een paar "sterren" te noemen) in mijn hart gesloten. Ook nog niet gekeken? Beslist nog doen!

iconmonstr-television-3
BMC logo+wordmark - Black
instagram