Geplaatst door Annie in Cultuur
04-04-2014 | Geen Reacties »

Goede voornemens om weer met mijn weblog te beginnen. Nu een beetje een suf begin door het kopieren van een persbericht. Maar ik moest wel: Marco van de Groninger Gezinsbode heeft een link naar dit weblog geplaatst en het laatste bericht was van november vorig jaar. Overigens heeft ie ook een link in het bericht opgenomen naar mijn LinkedInprofiel en dat moet ook nog aangepast. Bedankt Marco 😉
http://www.gezinsbode.nl/annie-postma-groenlinks-wethouderskandidaat-ten-boer/

Persbericht

Nadat de heer Stayen, fractievoorzitter van de grootste partij, Algemeen Belang, afstand had gedaan van zijn informateurschap, heeft de heer Bosch van de tweede partij, het CDA, deze opdracht overgenomen. Een en ander is in goed overleg met de betrokken partijen verlopen.

De afgelopen dagen heeft de heer Bosch gesprekken gevoerd met vertegenwoordigers van de andere fracties in de gemeenteraad. Naar aanleiding van de resultaten hiervan wordt gekoerst op een college van CDA en GroenLinks, met gedoogsteun van de PvdA-fractie.
Wethouderskandidaat zijn de heer Peter Heidema (CDA) en mevrouw Annie Postma (GroenLinks).

De gesprekken worden de komende dagen voortgezet om te komen tot een collegeprogramma voor de komende 4 jaar. Ook moeten, in samenspraak met de raadsvoorzitter, nog afspraken worden gemaakt over de portefeuilleverdeling.

Naar verwachting zullen de wethoudersverkiezingen plaatsvinden op woensdag 16 april a.s.Social Widgets powered by AB-WebLog.com.